Sennheiser E845S

Dit is een professionele cardioid vocal microfoon ontwikkelt om op het podium zijn mannetje te staan

Categorieën: ,

De E845 heeft extra bereik bij de hoge frequenties, zodat je op het podium dwars door de mix snijdt. . Ook bij hoge volumes kom je met deze microfoon boven de rest van de band uit. De e845 heeft een stevige en duurzame constructie en is ongevoelig voor ruis en achtergrondgeluiden. De e845 is uitgerust met een ruisonderdrukkende coil en reduceert electromagnetische interferentie.
BRON

De Sennheiser E 845-S is een hoogwaardige dynamische zangmicrofoon die zeer gericht uw vocalen zal registreren. Dit is te danken aan zijn supercardioïde opnamepatroon, waardoor hij ongevoelig is voor rondzingen en het omgevingsgeluid. De E 845-S heeft dezelfde specificaties als de welbekende Sennheiser E 845, echter is daar een geruisloze aan-/uitschakelaar aan toegevoegd. De Sennheiser E 845-S is is dan ook een betrouwbare en robuuste microfoon met een heerlijke klank die voor vrijwel iedere podium-toepassing geschikt is.

De Sennheiser E 845-S is voorzien van een robuuste metalen behuizing en een handige schakelaar. Via de schakelaar kunt u de microfoon eenvoudig muten, zonder dat u van schrik zult verstijven van een enorme tik over het geluidssysteem. Om te voorkomen dat u tijdens uw optreden de microfoon per ongeluk uitschakelt, is de schakelaar eenvoudig te vergrendelen. De Sennheiser E 845-S heeft een gewicht van 330 gram en is ergonomisch vormgegeven, zodat hij lekker in uw hand ligt.

De E 845 van Sennheiser is een dynamische microfoon met een vrij lineaire frequentierespons en een uitstekende signaalkwaliteit. Een goede registratie van de hogere frequenties laten uw vocalen prachtig uitkomen en levendig klinken. Het geluid snijdt optimaal door de mix, waardoor u zelfs bij extreem muzikaal geweld verstaanbaar bent. Dankzij een geïntegreerde shockmount en popfilter is de microfoon ongevoelig voor zowel handling noise als pop- en windgeluiden.
BRON