Electro Voice MT2 luidspreker set

Categorieën: ,

Euro*p.a. maakt nog steeds – overigens ook tot groot genoegen van hun klanten- gebruik van de sets gemaakt door Electro Voice toen ze absolute marktleider waren met topproducten zoals Deltamax, MT2 en MT4. MT2 gebruiken we in feesttenten en buitenevenementen. Een enkele set MT2 (bas/top) is bijvoorbeeld voldoende voor een feesttent tot 800 personen. Zelf vullen we de set altijd aan met 2 extra subs, dat klinkt wel zo lekker… En in hele grote feesttenten of op een groot marktplein combineren we het stapelen met vliegen totdat er genoeg volume en spreiding is.  Zowel van de subluidsprekers alsook van de MT2 toppen hebben we meerdere uitvoeringen, gestoffeerd en gelakt.
Een MTH2 top occasion ( 2x 10 inch mid en 2x 2 inch hoog ) zit gemiddeld rond de € 975,00 en voor een MTL2 sub gebruikt (2x 18inch speakers EV of RCF) wordt doorgaans € 800,00 gerekend.
En je moet er niet gek van staan te kijken als je over 5 jaar nog ongeveer hetzelfde voor kunt vragen. Zelfs bij een afschrijving van de helft heb je voor een kwartje geluid waarmee ze zelfs op de eerste rij prima bediend worden. Heb je belangstelling voor een EV set, of het nu Deltamax, MT2 of zelfs MT4 is, gewoon even met ons contact opnemen.
En mocht je geen versterkers of processors hebben, ook daarvan is er keuze volop.